Over Rietdekkersbedrijf firma Voogt

Ons familiebedrijf, dat zijn oorsprong vindt in 1957, is nog één van de ongeveer 300 rietdekbedrijven die Nederland kent. Inmiddels wordt het bedrijf geleid door de derde generatie: Paul Voogt.

westvariaOver de firma Voogt

Bij rietdekkersbedrijf firma Voogt dekken we nieuwe daken, vervangen we oude rieten daken, verzorgen we reparaties en doen we onderhoud. Een rieten dak is een authentiek natuurproduct, dat vraagt om specifieke vakkennis, ervaring en deskundigheid. We zijn rietdekkers in hart en nieren, het ambacht is doorgegeven van vader op zoon. Sinds 1957 werken wij met passie en vakmanschap aan diverse projecten: van tuinhuis tot villa.

Passie en vakmanschap

Rietdekkersbedrijf firma Voogt heeft passie voor alles wat met dakbedekking te maken heeft; we nemen ook graag de tijd om de vele voordelen te noemen van een traditioneel open rieten dak, of juist van een modern schroefdak. Ieder dak is anders en wij geven u dus ook graag persoonlijk advies. Ook geven wij graag advies over verschillende rietsoorten, de juiste constructie of het uitvoeren van (levensduur-verlengend) onderhoud.

Contact met firma Voogt

Veelzijdig, alles voor uw dak

Behalve het onderhouden en realiseren van rieten daken kunt u bij Rietdekkersbedrijf firma Voogt ook terecht voor het aanbrengen van dakramen, dakkapellen, schoorstenen, dakconstructies en complete bijgebouwen of tuinhuizen. We werken hierbij nauw samen met vaste (onder)aannemers om uw wensen vorm te geven. Voor meer informatie kunt u altijd vrijblijvend contact opnemen

Tevreden klanten

Tevreden klanten en ons grote aantal gerealiseerde projecten zijn onze beste aanbeveling. We werken op een eerlijke en professionele manier, ons bedrijf is aangesloten bij de vakfederatie rietdekkers; het keurmerk voor al onze werkzaamheden.

Lees ervaringen van onze klanten

Build on Applepie CMS by Waltman Development