Over Rietdekkersbedrijf firma Voogt

Ons familiebedrijf, dat zijn oorsprong vindt in 1957, is nog één van de ongeveer 300 rietdekbedrijven die Nederland kent. Inmiddels wordt het bedrijf geleid door de derde generatie: Paul Voogt.


 

Over de firma Voogt

Bij rietdekkersbedrijf firma Voogt dekken we nieuwe daken, vervangen we oude rieten daken, verzorgen we reparaties en doen we onderhoud. Een rieten dak is een authentiek natuurproduct, dat vraagt om specifieke vakkennis, ervaring en deskundigheid. We zijn rietdekkers in hart en nieren, het ambacht is doorgegeven van vader op zoon. Sinds 1957 werken wij met passie en vakmanschap aan diverse projecten: van tuinhuis tot villa.

Lees meer over de firma Voogt

Geschiedenis van firma Voogt

Opa Pau Voogt werkte als 15-jarige jongen bij een Maaslandse tuinder wiens vader rietdekker was. In de drukke tijd mocht Pau helpen met het aangeven van riet. Zo kwam hij met het ambacht in aanraking. Eigenlijk vond Pau rietdekken veel mooier dan werken in de tuin en hij wilde er wel mee verder gaan. Maar toen hij er drie jaar dienstplicht in Indië op had zitten, bleek Cent Romijn zijn plek bij rietdekker Van Walsem ingenomen te hebben. Pau ging toen werken bij rietdekker Van den Berg in Schipluiden en in 1957 kon hij dat bedrijf overnemen. Hij vestigde zich aan de Dorpsstraat van Schipluiden...

Geschiedenis firma Voogt

Contact

Is uw rieten dak aan onderhoud toe? Of heeft uw villa, boerderij of (tuin)huis een nieuw rietendak nodig. 

Of wilt u meer weten over ons bedrijf en de mogelijkheden om uw woning, boerderij of tuinhuis van riet te voorzien.

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij staan u graag te woord!

Contact met firma Voogt

Build on Applepie CMS by Waltman Development